www.715613.com-500彩票〖2019未来我来〗www.715613.com-500彩票

Company

perusahaan
  • Gambar Company

    珠海市英格尔特种钻探设备有限公司是一家定位于绿色勘查、微创钻探方向,并打造强有力的轻便快速绿色钻探整体解决方案提供商。拥有自主研发的中深孔全系列便携式全液压钻机以及取芯钻具、钻辅器材;全方位服务于地质矿产勘查、带状工程勘察和城市工程勘察。公司为加拿大勘探与开发者协会 (Prospectors & Developers Association of Canada – PDAC) 会员

  • proses Development

  • penghargaan

  • Budaya perusahaan

  • patent National

  • Contact Us

    Address: Zhuhai City, Langkawi China Park District Jinding Industrial No. 12 kabeh cara

    Telpon :( 0756) 3635829

    销售热线:13823068566

    E-mail: yinggeer@www.mynetfaves.com

    Kode Pos: 519000

We ngerti

ngerti kita
  • Apa Ingle

    kedhaftar Global kang dadi saka:
    lor China, lor, kulon, kidul-kulon, tengah, wétan lan Cina kidul;
    Singapore, Malaysia, Filipina, Laos, Myanmar, Tanzania, Rusia,
    Kenya, DRC, Rwanda, Ghana, Nigeria, Georgia, Afrika Kidul ,
    Papua New Guinea, Kazakhstan ......

  • News

  • pameran anyar

  • Bisa karo kita

  • Company Video

Understanding Dimai Di

ngerti DMD
  • About DMD

    Zhuhai Dimai Di Technology Co., Ltd. dadi anak perusahaan wholly diduweni saka Zhuhai Ingle peralatan ngebur khusus Limited. Iku fokus ing formulasi produk lendhut, lendhut sistem preparation lendhut ijo lan sistem sirkulasi perusahaan teknologi inovatif.
    DMD wis digawe resep-resep lendhut gagasan anyar ing laku, desain pinter lan ngrumusake ciri konsentrasi dhuwur, nuwuhake preparation slurry lan aplikasi saka proses umume, supaya nggawa pengalaman anyar.

  • Understanding formulasi lendhut

    Circulation lendhut ngebur digunakake ing proses flushing bolongan medium, bebarengan, minangka project ngebur "getih", iku main peran tombol ing safety, kualitas, ngebur cepet.

  • R & D

    1, soaking nggawe prototype
    2, enem-kacepetan viscometer
    3, API filtrasi vektor
    4, lendhut ngebur circulation simulasi
    5, mixer digital

    Macem-macem tes kinerja lan test, kinerja test slurry cacahe nyusun bahan mentahan, test anti-ambruk, test dipatèni, lan test banyu-telat test rheological.

  • kekuatan Produksi

    0ba23d08

  • Exchange lan latihan